tisdag 8 september 2009

Årets sista officiella...




Nu har Jörgen lagt upp filmerna från Eslöv, så varsågod! Och visst, det är bara att konstatera. Även om Iss inte tar slalomet - och är försiktig på balansen - är det ändå en helt annan attityd han har på banan nu. Det ska bli spännande att se vad veckoträning och vintervila kan göra med honom!

3 kommentarer:

  1. Det var en fröjd att se er alla!!
    Tror till och med att KANSKE Ronja ska få tävla ...
    Ser fram emot en ny träff ..
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Vilken fantastisk handling du har i agilityloppet. Vilka stick! Nu ska vi bara få honom att associera ordet slalom men lycka och passion! KRAM

    SvaraRadera
  3. Det ser härligt ut. Ha ha skrattade gott när han ska ta slalomet. Han förstår inte varför han ska göra det där - "förstår jag som husky inte vitsen med det så gör jag det så där väldigt halvdant om jag ens gör det". Intressant också att hela hans kroppspråk förändras när det är dags för slalom, svansen åker ner från att ha varit i en glad båge. Känner mycket väl igen det från min damer när jag tränat med dem. Tycker ni är fantastiskt duktiga och det ser väldigt trevligt. När jag skrattar åt slalomet gör jag det med värme för han är så typisk husky. Lycka till framöver!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.